Bacallà gratinat amb allioli

Bacallà gratinat amb allioli

Bacallà gratinat amb allioli

Recepta fàcil de bacallà al forn amb allioli. Deliciós!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
620 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Salta el pebrot tricolor, directament congelat, amb una mica d’oli en una paella fins que es descongeli. Salta les patates rostides amb una mica d'oli durant uns minuts per tal que es descongelin.

 

Barreja la maionesa amb l’allioli i la dosi de julivert.

 

Posa les rodanxes de patata rostides en una safata de forn, salpebra-les i afegeix-hi el pebrot saltat amb un raig d’oli. Posa el bacallà a sobre amb la pell tocant a les patates i cobreix-ho tot amb l’allioli. Cuina-ho al forn, prèviament preescalfat a 180ºC, fins que agafi color, aproximadament durant 12-15 minuts.

 

Cuina Bacallà gratinat amb allioli amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits