Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb patates en timbal
Descongela el bacallà en una safata amb reixeta a la nevera.
Elimina l’arrel i la part verda dels porros i talla’ls a rodanxes, renta-les i sofregeix-les en mantega dins un cassó tapat a foc suau durant 15 minuts.
Col.loca el bacallà en una paella, cobreix-lo amb 100 ml d’oli d’oliva i cuina-ho a foc lent durant 10 minuts aproximadament. Treu-lo del foc i deixa’l refredar.
Per a fer el pilpil: emulsiona l’oli en el que has confitat el bacallà; fes servir una vareta i remou-ho constantment a foc lent fins que l’oli s‘espesseixi. Afegeix-hi el julivert directament congelat i segueix remenant.
Bull les patates, escorre-les, passa-les per el passapurés i barreja-les en un bol amb 2 cullerades d’oli. Talla l’all a làmines fines i el bitxo a rodanxes i daura-ho en una paella amb l’oli restant.
Col.loca una anella metàl.lica en un plat i forma una base de puré de patates. Posa a sobre el porro confitat i sobre aquest, el bacallà esmicolat. Retira l’anella i salseja amb el pilpil. Decora-ho amb l’all i el bitxo.
Que fàcil que és menjar bé