Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb espinacs i mel
Posa el bacallà directament congelat en un recipient i escalda’l amb mig litre d’aigua bullent. Deixa’l amb l’aigua fins que es descongeli, escorre’l i guarda l’aigua.
Desfés la mantega en un recipient al foc, afegeix-hi la farina i, un cop tinguem una pasta homogènia, afegeix-hi també la llet ben calenta a poc a poc sense parar de remenar, com si fessis una beixamel. Un cop hi hagis afegit tota la llet, afegeix-hi també el suc de l’escaldat necessari fins a obtenir una salsa cremosa; salpebra-la i afegeix-hi la mel.
Posa els espinacs, directament congelats, en una paella i salta’ls durant uns minuts; barreja’ls amb una mica de salsa i fes una base en una safata de forn.
Col.loca els filets de bacallà a sobre i cobreix-los amb la resta de salsa. Posa-ho al forn, prèviament encès a 180ºC, durant 10 minuts i, després, 3 o 4 minuts més amb el gratinador.
Que fàcil que és menjar bé