Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Recepta de bacallà amb samfaina. Boníssim!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 tassa de vi blanc
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   2 cullerades de tomàquet fregit
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà a la nevera, en una safata amb reixeta.

 

Escalfa oli en una cassola gran i plana i afegeix-hi la samfaina directament congelada. Sofregeix-la durant 5-6 minuts, agrega-hi la salsa de tomàquet i el vi, salpebra-ho i deixa-ho reduir uns instants.

 

Posa-hi a sobre el bacallà, tapa'l i deixa coure tot el conjunt perquè prengui sabor uns 8-10 minuts més. Serveix-ho procurant no trencar els filets de bacallà.

 

Cuina Bacallà amb samfaina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits