Bacallà al pil pil

Bacallà al pil pil

Bacallà al pil pil

Vídeo recepta de bacallà al pil pil a l’estil tradicional.

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
395 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150-200 ml d’'oli d'’oliva verge extra
  • •   4 grans d’'all tallats a làmines
  • •   1 bitxo tallat a rondanxes
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les penques de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i daura-hi l'all i el bitxo, retirant-los posteriorment. En el mateix oli, afegeix-hi el bacallà, primer per la banda sense pell, i cuina’l a foc baix, durant 2 minuts per cada costat.

 

Reserva el bacallà i lliga la salsa a foc molt baix amb l'ajut d'un colador.

 

Quan s’hagi lligat la salsa, afegeix-hi la dosi de julivert i el bacallà pel costat de la pell, i deixa-ho que es temperi durant uns 2-3 minuts. Munta el plat amb el bacallà, banyat amb el pil-pil, i decora-ho amb els filets d’all i el bitxo.

 

Cuina Bacallà al pil pil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits