Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà al pil pil
Descongela les penques de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i daura-hi l'all i el bitxo, retirant-los posteriorment. En el mateix oli, afegeix-hi el bacallà, primer per la banda sense pell, i cuina’l a foc baix, durant 2 minuts per cada costat.
Reserva el bacallà i lliga la salsa a foc molt baix amb l'ajut d'un colador.
Quan s’hagi lligat la salsa, afegeix-hi la dosi de julivert i el bacallà pel costat de la pell, i deixa-ho que es temperi durant uns 2-3 minuts. Munta el plat amb el bacallà, banyat amb el pil-pil, i decora-ho amb els filets d’all i el bitxo.
Que fàcil que és menjar bé