Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb panses i pinyons
Descongela el bacallà dins de la nevera, sobre una safata amb reixeta unes hores abans. Deixa que s'escorri bé i enfarina'l. Fregeix-lo en oli abundant i, un cop fregit, col-loca'l sobre paper de cuina, perquè absorbeixi l'oli.
Escalfa dues cullerades d'oli dins d'una cassola. Fregeix el pa sense que es cremi i retira'l. Sofregeix la ceba, directament congelada, dins la mateixa cassola amb el mateix oli. Quan es comenci a daurar, afegeix-hi el tomàquet, també directament congelat.
Un cop sofregit, afegeix-hi les panses i els pinyons i deixa-ho coure un parell de minuts. Aboca-hi un got petit d'aigua i quan arrenqui el bull tira-hi la llesca de pa fregida, ben picada.
Posa el bacallà dins de la cassola i deixa'l coure a foc suau 5 minuts més.
Que fàcil que és menjar bé