Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Soldadets de Pavia
Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Talla els lloms a tiras, a lo llarg. Talla també a tires els pebrots escalivats i reserva’ls.
Barreja una mica de colorant amb la farina i afegeix, de mica en mica, aigua freda barrejada amb l’ou batut, remenant fins que prengui la consistència d’una crema. Afegeix-hi una mica de sal a la tempura i arrebossa el bacallà.
Fregeix el bacallà amb oli ben calent i, posteriorment, escorre’l i asseca’l. Serveix-ho i acompanya cada porció de bacallà amb una tira de pebrot.
Nota: es pot elaborar també amb bacallà al punt de sal o amb bacallà dessalat. Es pot arrebossar el bacallà amb les tires de pebrot i, posteriorment, fregir-lo.
Que fàcil que és menjar bé