Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de bacallà gratinat amb allioli
Deixa descongelar els bacallà en una safata amb reixeta a la nevera.
Neteja el tomàquet i talla'l en rodanxes de mig centimetre de gruix. Col·loca'l en una safata de forn, condimenta'l amb sal, pebre, sucre i orenga i ruixa'l amb la meitat de l'oli. Cuina'l al forn, preescalfat a 200ºC, durant 10 minuts.
Retira'l del forn, col·loca el bacallà prèviament salpebrat a sobre amb la pell cap avall, ruixa-ho amb l'oli restant i cuina-ho durant 12 minuts.
Per acabar, cobreix cada tros de peix amb una mica d'allioli i gratina'ls a la graella 3-4 minuts fins que tinguin un lleuger color daurat. Serveix-ho a l'instant.
Que fàcil que és menjar bé