Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb panses i prunes
Descongela el bacallà a la nevera damunt d'una reixeta.
Posa oli en una paella i, quan sigui ben calent, fregeix el bacallà enfarinat. Quan sigui dauradet, retira'l de la paella i deixa'l damunt d'un paper absorbent per eliminar el màxim d'oli.
Cola l'oli de fregir el bacallà, posa'n tres cullerades en una paella i fregeix-hi la ceba directament congelada. Quan sigui dauradeta, posa-hi les prunes, les panses i les avellanes trossejades. Remena el conjunt una mica i seguidament aboca-hi una miqueta d'aigua perquè s'estovi. Salpebra-ho al gust.
En una altra paella, fes un sofregit amb el tomàquet i l'all directament congelat. Passats uns 5 minuts, aboca-hi un raig de vi blanc sec i, un cop evaporat, afegeix-hi la barreja de fruita seca. Posa els talls de bacallà sobre una safata apta per al forn i cobreix-los amb la salsa.
Deixa-ho coure al forn, prèviament calent a 180ºC, uns 10 minuts aproximadament.
Que fàcil que és menjar bé