Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de bacallà amb patates confitades
Descongela el bacallà a la nevera utilitzant una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part.
Pela les patates, talla-les en rodanxes fines i posa-les en un cassó cobertes d'oli. Afegeix-hi l'anís estrellat i deixa que cogui durant uns 20 minuts a foc molt lent.
Fes una picada amb ametlles, avellanes i pa torrat. Afegeix-hi part de l'oli de confitar les patates i deixa-ho que maceri 20 minuts.
Salta el llom de bacallà en el foc i salpebra'l. Posa el bacallà en una safata per el forn amb una miqueta de picada per sobre i cou-lo al forn (que prèviament hauràs escalfat a 180º durant 5 minuts).
Col·loca les patates escorregudes en el plat, el llom de bacallà a sobre i afegeix-hi la picada restant.
Que fàcil que és menjar bé