Bacallà amb piperrada

Bacallà amb piperrada

Exquisida recepta de bacallà amb piperrada.

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
392 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Farina per a fregits
  • •   250 g de tomàquet a daus
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1/2 bitxo sec
  • •   Sal
  • •   Sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera, en un recipient amb reixeta.

 

Passa el bacallà per la farina, fregeix-lo fins que prengui color i reserva’l. Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert, i reserva-ho posteriorment.

 

Prepara la piperrada escalfant una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelada. Quan les hortalisses estiguin tendres, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina-ho durant 20 minuts. Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un pessic de sucre.

 

Afegeix el bacallà a la piperrada i deixa-ho cuinar durant 3-4 minuts amb la cassola tapada. Munta els plats amb el bacallà amb la piperrada condimentant-ho amb l’oli d’all, julivert i bitxo.

 

Cuina Bacallà amb piperrada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits