Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb cigrons i espinacs saltats
Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada i, quan sigui tendra, una dosi d'all i els cigrons. Ofega-ho tot junt durant uns minuts. Condimenta-ho amb una mica de sal, comins mòlts, un pessic de pebre vermell dolç i reserva-ho.
Remulla les panses en aigua calenta durant 20 minuts.
Escalfa una paella amb una mica d'oli i afegeix-hi els espinacs i la dosi d'all directament congelada. Tingues el foc molt fort fins que els espinacs es descongelin i l'aigua s'evapori. Tot seguit ofega-ho a foc baix durant un parell de minuts i acaba donant-hi el punt de sal i afegint-hi les panses i els pinyons.
Passa el bacallà pel preparat per a fregits i fregeix-lo en oli ben calent fins que agafi un color daurat. Posa un llit d'espinacs al plat, col.loca el bacallà a sobre i afegeix els cigrons amb ceba pel damunt.
Nota: aquesta recepta pot elaborar-se amb altres parts i tipus de bacallà com els lloms de de bacallà al punt de sal, el filet de bacallà o el morro de bacallà dessalat.
Que fàcil que és menjar bé