Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Morro de bacallà amb bolets i favetes
Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Un cop descongelats, talla’ls per la meitat.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba i una dosi d’all directament congelats. Quan la ceba quedi tendra, afegeix-hi les faves i els bolets directament congelats, ofega’ls a foc baix fins que quedin cuinats i acaba salpebrant.
Confita el morro de bacallà en oli a 80ºC durant 4 minuts (si és baixa la temperatura del confitat, s’ha d'augmentar el temps).
Munta en un plat dos trossos de bacallà i acompanya’ls del saltat de favetes i bolets.
Que fàcil que és menjar bé