Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Morro de bacallà amb confitura de tomàquet i vainilla
Descongela el bacallà a la nevera, en un escorredor per evitar que el peix entri en contacte amb els sucs de la descongelació.
Pela les patates, renta-les i fes-ne rodanxes gruixudes. En un cassó posa les rodanxes de patata i el bacallà i cobreix-ho tot amb oli. Posa-ho a escalfar, de manera que l'oli no bulli, durant 25 minuts.
Obre amb un tall horitzontal les beines de vainilla i rasca-les amb un ganivet per treure'n els punts negres; reserva-ho tot.
En un cassó amb una mica d'oli ben calent, daura l'all directament congelat. Afegeix-hi el tomàquet, un punt de sal, una mica de sucre i la vainilla (tant la beina com els punts negres).
Deixa-ho confitar a foc molt baix durant 30 minuts. Retira-ho del foc i retira les beines de vainilla; reserva-ho.
Treu el bacallà i la patata de l'oli i deixa-ho damunt un paper absorbent. Immediatament, munta el plat amb la patata de base, el bacallà al damunt i acompanya-ho amb la confitura de tomàquet.
Que fàcil que és menjar bé