Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Morro de bacallà amb mango
Deixa descongelar el bacallà sobre una rexieta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Escalfa força quantitat d'oli suaument, juntament amb l'anís estrellat. Submergeix-hi el bacallà durant uns 10 minuts sense deixar que es fregeixi ni tregui bombolletes. Si ho fa, vol dir que l'oli és massa calent i que l'hauries de treure durant uns moments del foc per temperar-lo.
Retira el bacallà i posa-hi les patates pelades i tallades a rodanxes, confita-les amb la mateixa tècnica, a foc baix i sense que es fregeixin, durant uns 30 minuts; reserva-les.
Amb una mica d'oli escalda el tomàquet i tritura el mango prèviament descongelat. Pots guardar-ho tot a la nevera fins al moment d'utilitzar-ho.
Pots presentar el plat fent un llit de patates, amb el bacallà confitat a sobre, una mica de tomàquet i una mica de puré de mango.
Que fàcil que és menjar bé