Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb romesco
Deixa descongelar el bacallà a la nevera, col-locant-lo en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Per fer la salsa, fregeix els alls en una paella amb oli fins que agafin color i afegeix-hi el tomàquet ratllat. Deixa que es sofregeixi el tomàquet i tot seguit agrega-hi la polpa de les nyores. Per extreure la polpa, cal posar les nyores en remull durant unes hores, i quan estiguin hidratades, cal rascar-ne la polpa.
Incorpora-hi el vinagre i deixa que es redueixi. Finalment afegeix-hi les ametlles i passa-ho per la batedora. Un cop triturat, continua batent-ho i afegeix-hi a poc a poc l'oli, com si fos maionesa. Rectifica'l de sal.
Escalfa oli en una paella i fregeix-hi el bacallà. Serveix-lo cobert amb la salsa i unes verdures al vapor.
Nota:Per facilitar la feina, pots fer servir la nostra salsa romesco.
Que fàcil que és menjar bé