Bacallà amb romesco

Bacallà amb romesco

Saborosa recepta de bacallà amb salsa romesco.

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 tomàquets
  • •   50 g d’ametlla torrada
  • •   2 nyores
  • •   3 alls
  • •   Vinagre
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà a la nevera, col-locant-lo en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Per fer la salsa, fregeix els alls en una paella amb oli fins que agafin color i afegeix-hi el tomàquet ratllat. Deixa que es sofregeixi el tomàquet i tot seguit agrega-hi la polpa de les nyores. Per extreure la polpa, cal posar les nyores en remull durant unes hores, i quan estiguin hidratades, cal rascar-ne la polpa.

 

Incorpora-hi el vinagre i deixa que es redueixi. Finalment afegeix-hi les ametlles i passa-ho per la batedora. Un cop triturat, continua batent-ho i afegeix-hi a poc a poc l'oli, com si fos maionesa. Rectifica'l de sal.

 

Escalfa oli en una paella i fregeix-hi el bacallà. Serveix-lo cobert amb la salsa i unes verdures al vapor.

 

Nota:Per facilitar la feina, pots fer servir la nostra salsa romesco.

 

Cuina Bacallà amb romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits