Timbal de bacallà i tomàquet amb olivada

Timbal de bacallà i tomàquet amb olivada

Tàrtar de bacallà i tomàquet amb un toc dolç de mel.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
210 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades d'olivada negra
  • •   30 g d'ametlles fregides
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   50 g d'enciam de colors
  • •   4 tomàquets d'amanida no gaire madurs
  • •   6 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   3 cullerades de vinagre
  • •   1 culleradeta de mostassa en gra
  • •   1 culleradeta de mel
  • •   Suc de llimona
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà en una safata amb reixeta a la nevera. Talla els trossos més gruixuts en làmines més fines.

 

Fes una barreja amb 3 cullerades de vinagre, 6 cullerades d’oli d’oliva, una culleradeta de mostassa en gra, una culleradeta de mel, un raig de llimona, sal i pebre. Barreja-ho tot amb el bacallà i deixa-ho macerar.

 

Neteja l’enciam i asseca’l bé. Neteja els tomàquets i talla’ls en rodanxes fines. Pica les ametlles amb un ganivet. Barreja l’olivada amb l’oli, la sal i el pebre.

 

Serveix-ho en plats alternant les rodanxes de tomàquet amb trossos de bacallà i una mica de la barreja d’olivada. Decora la part superior amb enciam de colors i el voltant amb més salsa olivada i les ametlles. Serveix-ho de seguida.

 

Cuina Timbal de bacallà i tomàquet amb olivada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits