Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de bacallà i sabors d'angula
La nit abans treu del congelador el bacallà i els pebrots del piquillo i deixa’ls descongelar sobre una safata amb reixeta a la nevera. Un cop descongelat el bacallà, assegura’t que queda ben escorregut.
Descongela també els sabors d’angules, durant 2 minuts al microones. Barreja el bacallà amb el succedani d’angules.
Barreja una dosi de julivert i una dosi d’all amb dues cullerades d’oli d’oliva i condimenta l’esqueixada amb aquesta salsa. Afegeix-hi una mica de tomàquet fresc tallat en daus i, si vols, uns quants musclos sense closca.
Talla el pebrot en daus, barreja’l amb una mica d’all i julivert i serveix-lo damunt l’amanida amb un toc d’olivada.
Que fàcil que és menjar bé