Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà esqueixat amb piperrada
Descongela el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert; reserva-ho.
Per preparar la piperrada escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelada.
Quan les hortalisses estiguin toves, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina-ho durant 15 minuts. Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un pessic de sucre. Afegeix-hi el bacallà esqueixat, barreja-ho i tapa la cassola. Deixa-ho refredar i macerar.
Munta els plats amb el bacallà esqueixat en piperada. Pots fer-ho amb un motlle d’anella per tenir una millor presentació. Finalment, amaneix-ho amb l’oli d’all, julivert i bitxo per sobre.
Que fàcil que és menjar bé