Bacallà esqueixat amb piperrada

Bacallà esqueixat amb piperrada

Recepta de bacallà esqueixat sobre pebrot. Pas a pas!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
253 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g tomàquet a daus
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1/2 bitxo sec
  • •   Sal i sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert; reserva-ho.

 

Per preparar la piperrada escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelada.

 

Quan les hortalisses estiguin toves, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina-ho durant 15 minuts. Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un pessic de sucre. Afegeix-hi el bacallà esqueixat, barreja-ho i tapa la cassola. Deixa-ho refredar i macerar.

 

Munta els plats amb el bacallà esqueixat en piperada. Pots fer-ho amb un motlle d’anella per tenir una millor presentació. Finalment, amaneix-ho amb l’oli d’all, julivert i bitxo per sobre.

 

Cuina Bacallà esqueixat amb piperrada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits