Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de bacallà amb cigrons
Descongela el bacallà en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelat, afegeix-hi una mica d’amaniment Mediterrani i deixa’l macerar.
Deixa descongelar l’alvocat. Talla’l a dauets i talla els tomàquets en mitges rodanxes.
Fes els ous durs (bull-los 12 minuts si els poses en aigua freda o 9 minuts si els poses en aigua bullent). Un cop cuits, pela’ls i, un cop freds, separa el rovell de la clara i ratlla’ls per separat.
Pots presentar-ho en un motlle, posant el tomàquet, els cigrons cuits i el bacallà a sobre i decorant-ho amb les tàperes, l’alvocat, la clara i el rovell de l’ou dur ratllat. Finalment, afegeix-hi l’amaniment.
Que fàcil que és menjar bé