Amanida de bacallà amb cigrons

Amanida de bacallà amb cigrons

Recepta d’amanida fresca de bacallà amb alvocat i cigrons.

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de cigrons cuits
  • •   200 g de tomàquet madur
  • •   2 ous
  • •   20 g de tàperes
  • •   Amaniment: oli, vinagre, sal, all, pinyons, espècies
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelat, afegeix-hi una mica d’amaniment Mediterrani i deixa’l macerar.

Deixa descongelar l’alvocat. Talla’l a dauets i talla els tomàquets en mitges rodanxes.

Fes els ous durs (bull-los 12 minuts si els poses en aigua freda o 9 minuts si els poses en aigua bullent). Un cop cuits, pela’ls i, un cop freds, separa el rovell de la clara i ratlla’ls per separat.

Pots presentar-ho en un motlle, posant el tomàquet, els cigrons cuits i el bacallà a sobre i decorant-ho amb les tàperes, l’alvocat, la clara i el rovell de l’ou dur ratllat. Finalment, afegeix-hi l’amaniment.

Cuina Amanida de bacallà amb cigrons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits