Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de patates i bacallà
Deixa descongelar el bacallà sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Renta i bull les patates amb pell en aigua salada i, un cop cuites, deixa-les refredar, pela-les i talla-les a rodanxes.
Deixa descongelar les dosis d'all i julivert en oli.
Deixa macerar la barreja d’oli amb all i julivert amb el bacallà i un raig de vinagre; barreja-ho per tal que el peix s’impregni i maceri bé.
Col·loca el pebrot tallat a tires sobre les patates i disposa-hi també la ceba pelada i picada. Tot seguit posa el bacallà a sobre i, finalment, salpebra l'amanida i decora-la amb l'olivada.
Que fàcil que és menjar bé