Amanida de patates i bacallà

Amanida de patates i bacallà

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
370 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de pebrot escalivat
  • •   500 g de patates
  • •   50 g d’olivada
  • •   150 g de ceba tendra
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Renta i bull les patates amb pell en aigua salada i, un cop cuites, deixa-les refredar, pela-les i talla-les a rodanxes.

 

Deixa descongelar les dosis d'all i julivert en oli.

 

Deixa macerar la barreja d’oli amb all i julivert amb el bacallà i un raig de vinagre; barreja-ho per tal que el peix s’impregni i maceri bé.

 

Col·loca el pebrot tallat a tires sobre les patates i disposa-hi també la ceba pelada i picada. Tot seguit posa el bacallà a sobre i, finalment, salpebra l'amanida i decora-la amb l'olivada.

 

Cuina Amanida de patates i bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits