Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gratinat de peix amb verdures al forn
Deixa descongelar els filets de lluç en una safata amb reixeta a la nevera.
Descongela també la ceba en un colador.
Descongela les terrines de sofregit a temperatura ambient, en el microones o en un cassó petit. Renta el carbassó i talla’l en daus petits.
Mescla-ho amb la ceba i el tomàquet i introdueix la meitat en una safata de forn. Empolvora amb sal iodada, pebre i la meitat de l’orenga, ruixa amb la meitat de l’oli i cobreix amb els filets de lluç.
Barreja les verdures restants amb el sofregit, condimenta amb sal, pebre i l’orenga restant i aboca-ho sobre el peix. Empolvora amb la mozzarella i cuina al forn, preescalfat a 180ºC, durant 35 minuts.
Retira-ho del forn i serveix-ho calent acompanyat, si ho desitges, de pasta o arròs.
Que fàcil que és menjar bé