Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Milfulls de patata i peix
Deixa descongelar el peix en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Salta les patates, directament congelades, uns 4 minuts i reserva per muntar el plat.
Salpebra el peix i cou-lo a la planxa, reserva’l i deixa’l refredar. Un cop fred, desfés-lo amb les mans.
Amb l’ajuda d’un motlle, fes una capa de patates, a sobre una de peix esmicolat i afegeix-hi una mica de salsa de tomàquet. Vés fent capes fins arribar a dalt de tot i, finalment, posa-hi la beixamel i el formatge ratllat.
Amb el forn prèviament calent a 180ºC, escalfa i gratina el milfulls. Un cop gratinat, deixa’l refredar una mica i treu-lo del motlle.
Que fàcil que és menjar bé