Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filets de llenguado amb escamarlans
Descongela el llenguado a la nevera, en un recipient amb reixeta.
Un cop descongelat, extreu els filets del llenguado i prepara un brou de peix amb les espines i els caps restants. Després cola'l.
En una cassola, sofregeix-hi a foc baix i amb una mica de mantega la ceba trossejada directament congelada. Abans que agafi color, afegeix-hi la farina i una mica de vi blanc. Tot seguit, tira-hi el brou de peix i deixa que s'espesseixi. Passa-ho pel colador i barreja-ho amb la crema de llet.
Finalment, afegeix els filets de llenguado i els escamarlans a la cassola i deixa-ho coure tot junt a foc baix durant 8 minuts.
Rectifica de sal i pebre i afegeix-hi el porradell picat per decorar el plat i aromatitzar-lo.
Que fàcil que és menjar bé