Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llenguado al cava
Descongela el llenguado a la nevera sobre un recipient amb reixeta.
Cou a foc baix la ceba directament congelada amb una mica de mantega fins que es dauri i reserva-la. A la mateixa paella, salta els bolets també directament congelats.
Un cop descongelat el llenguado, neteja'l i treu-li la pell. Tot seguit, unta una font de forn amb una mica de mantega i disposa en el fons la ceba i els bolets. Col-loca-hi a sobre els llenguados, assaona amb sal i pebre i forneja uns 5 minuts.
Després, mulla els llenguados amb el cava i segueix la cocció en el forn 10 minuts més. Passat aquest temps, retira el preparat del forn i redueix la salsa restant en una paella a part.
Si vols obtenir una salsa més fina, passa-la per la batedora i després pel colador xinès. Afegeix-hi la nata líquida, continua la cocció un parell de minuts més, rectifica de sal i pebre i serveix la salsa encara calenta amb el llenguado. Aquest exquisit plat ja estarà llest.
Que fàcil que és menjar bé