Llenguado amb salsa de fruites seques

Llenguado amb salsa de fruites seques

Recepta de llenguado amb una salsa de fruita seca i llimona.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
390 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades de farina per a fregits
  • •   40 g d'orellanes
  • •   40 g de panses
  • •   40 g de pinyons
  • •   El suc d'una llimona
  • •   1 cullerada de mantega
  • •   2 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llenguados en una safata amb reixeta a la nevera. Elimina la pell dels dos costats, talla’n el cap, sala'ls i enfarina'ls lleugerament.

 

Escalfa l'oli i la mantega en una paella gran i fregeix-hi els llenguados pels dos costats en dues tandes. Retira'ls, col·loca'ls en una safata i reserva'ls en calent.

 

Afegeix a la paella els pinyons, les panses i les orellanes trossejades i deixa que agafin color uns instants.

 

Afegeix-hi la salsa per a rodons i el suc de llimona, mou una mica la paella i tira-ho damunt els llenguados. Serveix-ho ràpidament.

 

Cuina Llenguado amb salsa de fruites seques amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits