Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cassoleta de peix i musclos amb carxofes
Deixa descongelar el lluç i els musclos en una safata amb reixeta a la nevera.
Escalfa l’oli en una cassola baixa, afegeix-hi l'all directament congelat, remena-ho perquè es descongeli i afegeix-hi les carxofes directament congelades. Empolvora-ho amb la farina, ruixa-ho amb el vi blanc i agrega-hi un got i mig d'aigua.
Deixa-ho coure tapat durant 10 minuts fins que les carxofes estiguin descongelades. Incorpora-hi el lluç tallat en rodanxes, els musclos, el julivert directament congelat, sal i pebre, i cuina-ho tot junt 5-6 minuts més. Rectifica de sal i serveix-ho calent.
Que fàcil que és menjar bé