Lluç amb mussolina d’alls sobre patata

Lluç amb mussolina d’alls sobre patata

Lluç gratinat amb patates. Una recepta fàcil i deliciosa!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
355 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes i les puntes de lluç austral en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Deixa descongelar una dosi d'all amb el julivert en un bol i afegeix-hi 2 cullerades d'oli.

 

Col·loca les patates directament congelades en una safata de forn. Salpebra-les, ruixa-les amb oli d'all i julivert i cuina-les al forn, preescalfat a 200ºC, durant 10-12 minuts.

 

Agrega-hi el tomàquet tallat en rodanxes i segueix cuinant-ho 6-7 minuts més.

 

Passat aquest temps, afegeix-hi el peix, salpebra-ho, ruixa-ho amb l'oli restant i cuina-ho al forn durant 10 minuts més.

 

Prepara la mussolina: barreja la maionesa amb l'allioli. Bat la clara a punt de neu amb l'ajuda d'unes varetes i incorpora-la delicadament a la barreja anterior.

 

Quan el peix sigui cuit, col·loca a sobre 1 o 2 cullerades de maionesa i gratina-ho una estona a la part alta del forn fins que comenci a daurar-se. Serveix-ho ràpidament.

 

Cuina Lluç amb mussolina d’alls sobre patata panadera amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits