Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb mussolina d’alls sobre patata
Descongela les rodanxes i les puntes de lluç austral en una safata amb reixeta a la nevera.
Deixa descongelar una dosi d'all amb el julivert en un bol i afegeix-hi 2 cullerades d'oli.
Col·loca les patates directament congelades en una safata de forn. Salpebra-les, ruixa-les amb oli d'all i julivert i cuina-les al forn, preescalfat a 200ºC, durant 10-12 minuts.
Agrega-hi el tomàquet tallat en rodanxes i segueix cuinant-ho 6-7 minuts més.
Passat aquest temps, afegeix-hi el peix, salpebra-ho, ruixa-ho amb l'oli restant i cuina-ho al forn durant 10 minuts més.
Prepara la mussolina: barreja la maionesa amb l'allioli. Bat la clara a punt de neu amb l'ajuda d'unes varetes i incorpora-la delicadament a la barreja anterior.
Quan el peix sigui cuit, col·loca a sobre 1 o 2 cullerades de maionesa i gratina-ho una estona a la part alta del forn fins que comenci a daurar-se. Serveix-ho ràpidament.
Que fàcil que és menjar bé