Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de lluç i patates
Bull el lluç directament congelat en aigua salada i aromatitzada amb les fulles de llorer. Un cop l'aigua torni a arrencar el bull, deixa-ho coure 5 minuts, escorre-ho i refreda-ho. També ho pots coure al vapor directament congelat, salant el peix i aromatitzant l'aigua de cocció amb el llorer.
A part, bull les patates amb pell, prèviament netes, en abundant aigua salada durant 20 minuts. Deixa-les refredar, pela-les i talla-les a daus.
Pica la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell i barreja-ho amb les patates i el peix esmicolat, un cop fred.
Fes una vinagreta barrejant el vinagre amb una mica de sal, pebre i el pebre vermell dolç. Afegeix-hi l'oli i barreja-ho. Amaneix l'amanida de lluç i patata amb la vinagreta i decora-ho amb les olives.
Que fàcil que és menjar bé