Filet de llobarro amb salsa mascarpone i cloïsses

Filet de llobarro amb salsa mascarpone i cloïsses

Recepta de llobarro amb salsa, una autèntica delícia!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
490 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   250 g de formatge mascarpone
  • •   125 ml de nata líquida
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el llobarro sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Descongela les cloïsses, submergint-les en aigua freda, durant 1/4 d'hora i esbandeix-les diverses vegades per si tinguessin sorra.

 

Cou el llobarro en una paella de base gruixuda amb una mica d'oli durant un parell de minuts per cada banda, salpebra'l en donar-li la volta i reserva'l.

 

Afegeix el vi blanc i les cloïsses a la paella i tapa-ho uns quants minuts, fins que les cloïsses estiguin obertes. Retira-les i afegeix-hi la nata líquida i el mascarpone.

 

Barreja-ho i salpebra-ho, torna a posar-hi les cloïsses i afegeix-ho per sobre el llobarro sense cobrir-lo del tot.

 

Cuina Filet de llobarro amb salsa mascarpone i cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits