Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filet de llobarro amb salsa mascarpone i cloïsses
Deixa descongelar el llobarro sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Descongela les cloïsses, submergint-les en aigua freda, durant 1/4 d'hora i esbandeix-les diverses vegades per si tinguessin sorra.
Cou el llobarro en una paella de base gruixuda amb una mica d'oli durant un parell de minuts per cada banda, salpebra'l en donar-li la volta i reserva'l.
Afegeix el vi blanc i les cloïsses a la paella i tapa-ho uns quants minuts, fins que les cloïsses estiguin obertes. Retira-les i afegeix-hi la nata líquida i el mascarpone.
Barreja-ho i salpebra-ho, torna a posar-hi les cloïsses i afegeix-ho per sobre el llobarro sense cobrir-lo del tot.
Que fàcil que és menjar bé