Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
El bacallà de la Sirena és origen Islàndia (Atlàntic nort-est i nort - oest), i de l' espècie Gadus Morhua.
Conté seleni que protegeix les cèl·lules dels agents que poden oxidar-les, omega-3 er a la protecció del cor i el sistema cardiovascular, vitamina Dque afavoreix el creixement dels óssos i vitamina B que permet l’aprofitament dels nutrients energètics i intervé en la formació de glòbuls vermells.
El bacallà es un peix blanc amb una pell estampada en tons grisos i marrons. La carn és blanca i un punt gelatinosa.
Se n’aprofiten moltes parts per a una infinitat de receptes. Per tradició, al bacallà se li ha aplicat un sistema de conservació amb sal. Per consumir-lo s’ha de tornar a hidratar el producte fins que agafi el volum originali perdi part de la sal. Aquest és el sistema que hem aplicat a tots els diferents talls de bacallà que tenim a la Sirena, i que anomenem dessalats.En canvi, en els del punt de sal s’ha aplicat al peix una maceració amb sal fins a aconseguir un gust salat que pugui agradar a la majoria, i posteriorment s’ha congelat.
Aquest any, hem ampliat el nostre assortiment de bacallà amb els lloms i porcions de bacalao Skrei Premium. Un bacallà salvatge de l’espècie Gadus Morhua, que recorre més de 1.000 quilòmetres per fresar als voltants de les Illes Lofoten, Noruega. Aquest llarg viatge fa que els bacallans es converteixin en Skrei, de textura fina i amb un sabor increïble. Tot un plaer per als autèntics sibarites. Vols saber-ne més? Fes clic aquí.
Cap d’aquests productes no requereixen ser dessalats a casa.
A la Sirena Diferents talls i presentacions: esqueixat, a daus, en porcions, filets, lloms i dessalat, al punt de sal, i sense gens de sal. Cap d’aquests productes necessita ser dessalat a casa.
Que fàcil que és menjar bé