Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms bacallà MSC al punt de sal Premium
4 lloms de bacallà congelat, procedent de les gèlides aigües d'Islàndia, de pesca sostenible i certificada amb el segell MSC, la millor manera de contribuir a la sostenibilitat dels caladors naturals per les arts de pesca. És precisament aquest hàbitat tan fred el que fa que als nostres lloms tiguin una textura ferma, alhora que un sabor delicat i genuí.
D'aquí el millor Bacallà, i d'ell, només els lloms superiors més gruixuts i en porcions sempre regulars que pots utilitzar individualment i descongelar de manera segura en qüestió de minuts (consulta la manera de fer servir).
Pel que fa a cocció, un parell de consells:
Aquest bacallà és ideal per a qualsevol tipus de recepta. Al pil pil, a la biscaina, amb tomàquet... a gaudir-ho!
El bacallà és un peix pobre en greixos i en hidrats de carboni, així que no aporta gaire energia, i la que aporta ho fa en forma de proteïnes d'alt valor biològic, de les quals, a més, té un alt nivell.
El repte del bacallà és el control de la sal. No afegeixis sal als plats que hagis de cuinar amb bacallà, així el bacallà passarà gran part de la seva sal als altres ingredients i així podrem controlar els seus nivells. De fet, un llom de bacallà conté 2,25g de sal, que equival al 45% de les nostres necessitats diàries (5g de sal/dia ingesta diària recomanada AECOSAN)
Així, aquelles persones que tinguin contraindicada la sal a causa d'hipertensió, retenció de líquids o altres diagnòstics poden seguir gaudint dels avantatges nutricionals del bacallà, però han d'escollir-lo sense salar, com els nostres exquisits LLOM DE BACALLÀ MSC PREMIUM
El bacallà és un peix pobre en greixos i en hidrats de carboni, així que no aporta gaire energia, i la que aporta ho fa en forma de proteïnes d'alt valor biològic, de les quals, a més, té un alt nivell.
El repte del bacallà és el control de la sal. No afegeixis sal als plats que hagis de cuinar amb bacallà, així el bacallà passarà gran part de la seva sal als altres ingredients i així podrem controlar els seus nivells. De fet, un llom de bacallà conté 2,25g de sal, que equival al 45% de les nostres necessitats diàries (5g de sal/dia ingesta diària recomanada AECOSAN)
Així, aquelles persones que tinguin contraindicada la sal a causa d'hipertensió, retenció de líquids o altres diagnòstics poden seguir gaudint dels avantatges nutricionals del bacallà, però han d'escollir-lo sense salar, com els nostres exquisits LLOM DE BACALLÀ MSC PREMIUM
150-200 g
Confita el bacallà amb oli d’oliva amb aroma d’all i acompanya’l d’una ració de verdures. Tindràs un fantàstic segon plat.
Pack 4u x 125 g
0399
Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.
Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).
21 Atlàntic nord-oest / nord-occidental
27 Atlàntic Nord-est / nord-oriental
27 lld mar Bàltic
31 Atlàntic Centre-Oest / Centre-Occidental
34 Atlàntic Centre-Est / Centre-Oriental
41 Atlàntic Sud-oest / sud-occidental
47 Atlàntic Sud-est / Sud-oriental
37.1,37.2,37.3 Mar Mediterrani
37.4 Mar Negre
51 i 57 Oceà Índic
61,67,71,81,87 Oceà Pacífic
44,58,88 Antàrtic
Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres
Que fàcil que és menjar bé