Patates farcides de carn rostida

Patates farcides de carn rostida

Unitat 200 g
9,99 €

1kg =49,95 €

UDS

Descripció

Aperitiu de mini patates elaborat amb dues làmines de patata tallades molt primes farcides de carn rostida i arrebossades amb clara d’ou. Pots preparar-lo a la paella/fregidora, fregidora d’aire o bé al forn.

Més detalls

MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Descongelació

No cal descongelar prèviament el producte.

Preparació

Fregidora d’aire: encén la fregidora d’aire a 200ºC, col·loca les patates i cuina durant 3-4 minuts aproximadament.

Forn: Preescalfa el forn fins arribar a 200ºC. Col·loca les patates, directament congelades, a la safata del forn a mitja alçada. Escalfa aproximadament durant 4-6 minuts, girant-les a meitat de la cocció. Si el forn és d’aire, redueix uns minuts.

Fregidora: Fregeix les patates farcides, directament congelades, a la fregidora o a la paella amb abundant oli calent (180ºC), aproximadament durant 2-3 minuts i en petites quantitats.

Paella: Col·loca les patates còctel en una paella, sense oli, i escalfa a foc mitjà-alt aproximadament durant 4 minuts, girant-les a meitat de la cocció.

Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada electrodomèstic.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PATATES ARREBOSSADES FARCIDES DE CARN ROSTIDA. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Farciment de carn rostida (55%) [carn de porc (42%*), carn de boví (25*%), patata, ceba, pastanaga, tomàquet, vi de licor, oli de gira-sol, all, sal, pebre negre. Patata i arrebossat (45%) [patata (85%**), oli de gira-sol, clara d'OU pasteuritzada, farina de BLAT, sal. Pot contenir traces de PEIX, LLET i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 222 kcal/922 kj; Greixos: 15 g (dels quals, Saturats: 4,3 g); Hidrats de Carboni: 13 g (dels quals, Sucres: 0,9 g); Proteïnes: 7,7 g; Sal: 1 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1694

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits