Mix mini cheeseburguers

Mix mini cheeseburguers

Caixa 9 u 145 g
8,99 €

1kg =62,00 €

UDS

Descripció

Assortiment de mini pa especial amb diferents farcits perfecte per compartir, que pots escalfar al forn, fregidora d’aire o microones. Consta de 3 varietats:

  • Mini pa especial empolvorat amb cereals triturats i farcits amb un preparat de vedella, quètxup, bacó i formatge cheddar vermell.
  • Mini pa especial empolvorat amb llavors de rosella i farcits amb un preparat de vedella cuita, salsa barbacoa i formatge cheddar vermell.
  • Mini pa especial empolvorat amb llavors de sèsam i farcit amb un preparat de vedella cuita, formatge cheddar vermell, mostassa i cogombre en vinagre.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Descongelació

No cal descongelar el producte.

Preparació

Forn: Preescalfa el forn fins arribar a 200ºC. Retira l'embolcall de plàstic i col·loca la safata de les cheeseburguers al forn a mitja alçada/ col·loca les cheeseburguers en una safata de forn a mitja alçada. Escalfa aproximadament durant 10-12 minuts. Si el forn és d'aire reduir uns minuts.

Fregidora d'aire: preescalfa la fregidora d'aire a 160ºC, col·loca les mini cheeseburguers, a la cistella ben repartides i cuina durant 6-8 minuts aproximadament.  

Microones: Retira l'embolcall de plàstic i col·loca la safata de les mini cheeseburguers al microones. Escalfa a màxima potència (850W) aproximadament durant uns 2 minuts.

El temps i la potència recomanats a l'envàs són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada electrodomèstic.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

ASSORTIMENT DE MINI PANETS ESPECIAL FARCITS. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients:

MINI PA ESPECIAL EMPOLVORAT AMB CEREALS TRITURATS I FARCIT AMB UN PREPARAT DE VEDELLA CUITA, QUETXUP, BACÓ CUIT FUMAT EN FUSTA DE FAIG I FORMATGE CHEDDAR VERMELL. Ingredients: Mini panet especial amb cereals triturats (35,1%) [farina de BLAT, sucre, mantega en pols (LLET), sal, rovell d'OU en pols, BLAT de gluten, farina de BLAT maltada, agent de tractament de la farina (àcid ascòrbic), aigua, llevat, proteïnes de la LLET, barreja de cereals (7,1%*) (BLAT partit, BLAT partit maltat torrat, BLAT sarraí esclofollat partit, ORDI espellofat partit, flocs d'AVENA)], preparat de carn de vedella cuita (31,2%) [carn de vedella, sal], quètxup (15,1%) [tomàquets, vinagre d'alcohol, sucre, sal, extractes d'espècies i plantes aromàtiques (API), espècies], bacó cuit fumat (10,1%) [cansalada viada de porc, aigua, sal, suc de bledes en pols, aromes naturals, pastanaga deshidratada, ferments], formatge cheddar vermell (8,5%) [amb colorant (norbixina de bija) ]. *Percentatge expressat sobre el mini pa especial amb cereals triturats.

MINI PA ESPECIALS EMPOLVORAT AMB LLAVORS DE ROSELLA I FARCIT AMB UN PREPARAT DE VEDELLA CUITA, SALSA BARBACOA I FORMATGE CHEDDAR VERMELL. Ingredients: Mini pa especial amb llavors de rosella (39,1%) [farina de BLAT, sucre, mantega en pols (LLET), sal, rovell d'OU en pols, GLUTEN de BLAT, farina de BLAT maltada, agent de tractament de la farina (àcid ascòrbic), aigua, llevat, proteïnes de la LLET, llavors de rosella (7,1%*)], preparat de carn de vedella cuita (34,6%) [carn de vedella, sal], salsa barbacoa (16,8%) [aigua, sucre, pasta de tomàquet, vinagre d'alcohol, midó de blat de moro, sal, sal fumada, extracte d’ORDI maltat, plantes aromàtiques i espècies], formatge cheddar vermell (9,5%) [amb colorant (norbixina de bija)]. *Percentatge expressat sobre el mini pa especial amb llavors de rosella.

MINI PA ESPECIAL EMPOLVORAT AMB LLAVORS DE SÈSAM I FARCIT AMB UN PREPARAT DE VEDELLA CUITA, FORMATGE CHEDDAR VERMELL, MOSTASSA I COGOMBRETS EN VINAGRE. Ingredients: Mini pa especial amb llavors de sèsam (39,1%) [farina de BLAT, sucre, mantega en pols (LLET), sal, rovell d'OU en pols, gluten de BLAT, farina de BLAT maltada, agent de tractament de la farina (àcid ascòrbic), aigua, llevat, proteïnes de la LLET, llavors de SÈSAM (7,1%*)], preparat de carn de vedella cuita (34,6%) [carn de vedella, sal], preparat a base de cogombres en vinagre i MOSTASSA (16,8%) [cogombrets en vinagre (50%**) (cogombret, aigua, vinagre d'alcohol, sal), MOSTASSA (50%**) (aigua, llavors de MOSTASSA, vinagre d'alcohol, sal, espècies)], formatge cheddar vermell (9,5%) [amb colorant (norbixina de bija)]. *Percentatge expressat sobre el mini pa especial de sèsam. ** Percentatge expressat sobre el preparat a base de cogombrets en vinagre i mostassa.

Pot contenir traces de CRUSTACIS, PEIX, SOJA, FRUITES DE CLOFOLLA i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 272 kcal/1141 kj; Greixos: 12 g (dels quals, Saturats: 5,7 g); Hidrats de Carboni: 25 g (dels quals, Sucres: 6,3 g); Proteïnes: 16 g; Sal: 1,3 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

50004

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits