Essence limón y yuzu

Essence limón y yuzu

Unitat 160g
6,99 €

1kg =43,69 €

UDS

Descripció

Postres de gelat gust de llimona, amb vetes amb dolç de llimona i iuzu, decoració de crumble gust de llimona i base de bescuit.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Treu el gelat de llimona i iuzu de l'envàs, retira la tira de plàstic protectora i col·loca-ho al plat de servir. Espera 5 minuts i estarà llest per consumir.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

POSTRES DE GELAT GUST DE LLIMONA, AMB VETES AMB DOLÇ DE LLIMONA I IUZU, DECORACIÓ DE CRUMBLE GUST DE LLIMONA I BASE DE BESCUIT. Ingredients: Gelat gust de llimona de Sicília (83%) [LLET reconstituïda, sucre, dextrosa, preparat en pols per a gelats gust de llimona de Sicília (0,9%*) (maltodextrina, dextrosa, acidulant (àcid cítric), suc de llimona en pols origen Sicília (15,6%**)), fibra, xarop de glucosa, aroma natural, farina de SOJA), mantega (LLET), emulgent (monoglicèrids i diglicèrids dels àcids grassos), estabilitzants (goma garrofí, alginat sòdic , goma guar, carragàhens)], vetes de dolç de llimona i iuzu (9%) [sucre, aigua, xarop de glucosa-fructosa, pell de llimona confitada (20%***) (pell de llimona (52%**) *), xarop de glucosa-fructosa, sucre, suc concentrat de llimona, conservador (diòxid de sofre i SULFITS)), suc concentrat de llimona (2%***), suc de iuzu en pols (0,5%** *) (maltodextrina, suc de iuzu (23%****)), acidulant (àcid cítric), estabilitzant (pectines), gelificant (agar-agar), aroma natural, producte alimentari colorant (concentrat de poma, càrtam, llimona ), colorant (luteïna), antioxidant (àcid ascòrbic), conservador (sorbat potàssic)], crumble gust de llimona (5%) [sucre, farina d'arròs, olis i greixos vegetals (coco, oli de gira-sol alt oleic, mantega de cacau), LLET desnatada en pols, mantega (LLET), LLET sencera en pols, aromes, xarop de glucosa], pa de pessic (3%) [OU líquid pasteuritzat, farina de BLAT, sucre, aigua, midó BLAT, preparat per emulsionar (aigua, emulgents (monoglicèrids i diglicèrids dels àcids grassos, èsters de propà-1,2-diol d'àcids grassos, sals sòdiques, potàssiques i càlciques d'àcids grassos)), dextrosa, estabilitzant (goma xantana)]. Pot contenir traces de CACAUETS, FRUITES DE CLOFOLLA, MOSTASSA i/o els seus derivats.
* Percentatge expressat sobre el gelat gust de llimona de Sicília.
** Percentatge expressat sobre el suc de llimona en pols origen Sicília.
*** Percentatge expressat sobre la veta de dolç de llimona i iuzu.
****Percentatge expressat sobre el suc de iuzu en pols

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 206 kcal/868 kj; Greixos: 6,4 g (dels quals, Saturats: 4 g); Hidrats de Carboni: 35 g (dels quals, Sucres: 30 g); Proteïnes: 2,1 g; Sal: 0,1 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

60004

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits