Mini pastís whisky

Mini pastís whisky

Unitat 200 g
6,99 €

1kg =34,95 €

UDS

Descripció

Postres d’elaboració artesana de gelat crema amb nata i gelat crema de llet amb bescuit banyat en licor de whisky i cobert de gema caramel·litzada, caramel i nata muntada. Col·loca aquest mini pastís en el plat de servir, espera 5 minuts i ja estarà a punt per consumir.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Treu el mini pastís gelat de whisky de l'envàs, retira la tira de plàstic protectora de la vora i col·loca’l al plat de servir. Espera 5 minuts i estarà llest per consumir.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

POSTRES DE GELAT CREMA AMB NATA I GELAT CREMA DE LLET AMB BESCUIT BANYAT EN LICOR DE WHISKY COBERT DE GEMA CARAMEL·LITZADA, CARAMEL I NATA MUNTADA. Ingredients: Gelat crema amb nata (31%) [LLET reconstituïda, nata UHT (LLET) (25%*), sucre, dextrosa, xarop de glucosa i fructosa, mantega (LLET), emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d'àcids grassos), estabilitzants (goma garrofí, alginat sòdic, goma guar, carragàhens)], gelat crema (31%) [LLET reconstituïda, rovell d'OU pasteuritzat (14%**), sucre, mantega (LLET), dextrosa, xarop de glucosa i fructosa, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d'àcids grassos), estabilitzants (goma garrofí, alginat sòdic, goma guar, carragàhens), aroma], pa de pessic (9%) [OU líquid pasteuritzat, farina de BLAT, sucre, aigua, midó de BLAT, preparat per emulsionar (aigua, emulgents (monoglicèrids i diglicèrids d'àcids grassos, èsters de propà-1,2-diol d'àcids grassos, sals sòdiques, potàssiques i càlciques d'àcids grassos)), dextrosa, estabilitzant (goma xantana)], bany amb almívar de licor de whisky (13,5%) [licor de whisky (67%***), aigua, sucre], rovell d'OU caramel·litzat (5%) [sucre, OU pasteuritzat, xarop glucosa, midó modificat de blat de moro, corrector d’acidesa (àcid tartàric), conservador (sorbat potàssic), colorant (carmí, bixina de bixa)], gel de sucre i caramel (5%) [xarop de glucosa, aigua, sucre, estabilitzants (pectines, goma xantana), corrector d’acidesa (àcid cítric, difosfats), conservador (sorbat potàssic), sucre caramel·litzat, humectant (glicerina (SOJA)), midó modificat, aroma], nata (LLET) muntada (5%) [nata UHT (LLET) i sucre]. Pot contenir traces de CACAUETS, FRUITES DE CLOFOLLA, MOSTASSA i/o els seus derivats.

*Percentatge expressat sobre el gelat crema amb nata
** Percentatge expressat sobre el gelat crema
***Percentatge expressat sobre el banyat en almívar de licor de whisky

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 252 kcal/1060 kj; Greixos: 9,5 g (dels quals, Saturats: 5,9 g); Hidrats de Carboni: 38 g (dels quals, Sucres: 32 g); Proteïnes: 3,8 g; Sal: 0,1 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

60001

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits