Piruletes de xai cruixent Premium

Piruletes de xai cruixent Premium

Caixa 7-9 u 100 g
7,49 €

1kg =74,90 €

UDS

Descripció

Boles de carn de xai empanades amb ou i pa estil cracker que dona un toc cruixent. Presentades en broquetes, a punt per fregir i assaborir.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

No cal descongelar el producte. Fregeix les piruletes en la fregidora o paella, amb abundant oli calent (175ºC), aproximadament durant 2-3 minuts i en petites quantitats. Deixa reposar 1 minut en paper absorbent i serveix.

Suggeriment: Dona un toc personal, posant en el plat de presentació una base amb alguna de les següents opcions: salsa de mostassa, ceba caramel·litzada, salsa de iogurt, verdures amb romaní, etc.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

BOLES DE CARN DE XAI 43% EMPANADES 26%. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Carn de cuixa de xai (43%), flocs de blat de moro 20% (blat de moro, sal, extracte de malt d’ORDI), aigua, tempura 6% [farina de BLAT, midó de BLAT, gasificants (difosfats, carbonat de sodi), espessidors (goma guar, goma xantana, goma tara), colorants (riboflavina, beta carotè)], sofregit de gingebre (ceba, all, gingebre, oli d'oliva), pa de motlle [farina de BLAT, aigua, llevat, oli de gira-sol, sucre, sal, farina de fava, emulgents (monoglicèrids i diglicèrids d'àcids grassos, estearoil-2-lactilat sòdic, èsters monoacetil i diacetil tartàrics de monoglicèrids i diglicèrids d'àcids grassos), estabilitzant (goma guar), conservadors (propionat càlcic, àcid sòrbic)], iogurt natural (LLET sencera pasteuritzada, ferments làctics), coriandre, pasta de xili deshidratat [xili vermell deshidratat, herba de llimona (Cymbopogon citratus), all, escalunyes, sal, pell de llima kaffir, galanga (Alpinia officinarum), espècies (llavors de coriandre, comí)], sal, comí, caiena. Pot contenir traces de CRUSTACIS, OU, PEIX, SOJA, FRUITES DE CLOFOLLA, API, MOSTASSA, SÈSAM, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 199 kcal/838 kj; Greixos: 5,9 g (dels quals, Saturats: 2,4 g); Hidrats de Carboni: 25 g (dels quals, Sucres: 10 g); Fibra: 1 g; Proteïnes: 11 g; Sal: 0,4 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2442

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits