Llagostí mediterrani

Llagostí mediterrani

Caixa 750 g
34,99 €

1kg =46,65 €

UDS

Descripció

Llagostí del mar Mediterrani de mida mitjana ideal per presentar com aperitiu o bé per incloure en una gran varietat de receptes.

Més detalls

Avantatge nutricional

Marisc baix en greixos i calories, a més, ric en proteïnes i vitamines, aportant minerals com el ferro, potassi, seleni i calci a la teva dieta. Sabies que la disminució en la nostra ingesta de greixos és un objectiu comú per part de les societats sanitàries?

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Només has de descongelar el llagostí si el vols cuinar a la planxa o al forn. Si el cous en aigua o al vapor, és millor fer-ho amb el producte directament congelat. Per descongelar el llagostí, submergeix-lo en aigua freda durant uns minuts, just abans de cuinar-lo. Quan tingui la textura de descongelat, escorre’l i ja pots utilitzar-lo de la manera que més t’agradi.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

5-6 unitats

Truc

Un cop bullits, refreda'ls amb aigua amb gel per parar la cocció. Serveix-los amb alguna salsa tàrtara o una altra al gust. Tasta'ls també a la planxa, al forn o en guisats de peix.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

LLAGOSTÍ MEDITERRANI ULTRACONGELAT. Penaeus kerathurus. Ingredients: llagostí mediterrani (CRUSTACI), aigua, antioxidants (difosfat de disodi, citrats de sodi, àcid cítric, metabiSULFIT sòdic), clorur de sodi. Pot contenir traces de GLUTEN, OU, PEIX, CACAUETS, SOJA, LLET, FRUITES DE CLOFOLLA, API, MOSTASSA, SÈSAM, TRAMUSSOS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 103 kcal/436 kj; Greixos: 0,8 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0,9 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 23 g; Sal: 1,1 g.

Origen

Capturat al Mar Mediterrani (FAO 37). Divisió 37.2.2-Mar Jònic.

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes de fons i similars.

Format

Caixa 800 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1315

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits