Assortiment de mini pastes de full Premium

Assortiment de mini pastes de full Premium

Caixa 20 u 285 g
4,99 €

1kg =17,21 €

UDS

Descripció

Assortiment de 4 varietats de mini pastes de full farcides de sorprenents barreges de sabors per fornejar: de formatge de cabra; de formatge emmental; d’espinacs i formatge ricotta; i de tomàquet i alfàbrega. Conté 5 unitats de cada varietat.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Forn: Preescalfar el forn fins arribar a 200ºC. Retirar l’embolcall i col·locar el producte directament congelat en la safata del forn a mitja altura. Escalfar aproximadament durant 16-20 minuts. Si el forn és d’aire, reduir uns minuts.

Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada forn.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

ASSORTIMENT D’APERITIUS PER FORNEJAR. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT.

MINI APERITIU AMB FARCIMENT A BASE DE PREPARAT DE FORMATE DE CABRA. INGREDIENTS:
Massa de pasta de full (70%): farina de BLAT, margarina [oli i greix de palma RSPO, oli de nabina, aigua, sal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), correctiu de l’acidesa (àcid cítric)], aigua, sal, LACTOSA, proteïnes de la LLET, NATA en pols, OU en pols. Farciment (30%): aigua, preparat de FORMATGE de cabra (32%*) (FORMATGE de cabra (24%*), aigua), midó modificat de patata, LLET desnatada en pols, preparat LACTI deshidratat (xerigot de LLET en pols, midó modificat de patata, LACTOSA, NATA en pols, LLET desnatada en pols, farina de BLAT, sal, pebre negre, nou moscada), OU sencer en pols, sal.*Percentatges expressats sobre el farciment.

MINI APERITIU AMB FARCIMENT A BASE DE FORMATGE EMMENTAL. INGREDIENTS: Massa de pasta de full amb topping (75%): farina de BLAT, margarina [oli i greix de palma RSPO, oli de nabina, aigua, sal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), correctiu de l’acidesa (àcid cítric)], aigua, sal, LACTOSA, proteïnes de la LLET, NATA en pols, OU en pols –topping: FORMATGE Emmental (5%). Farcit (25%): aigua, FORMATGE emmental (18%*), midó modificat de patata, xerigot de LLET en pols, aroma natural (conté LLET), OU en pols. *Percentatges expressats sobre el farciment.

MINI APERITIU AMB FARCIMENT A BASE D’ESPINACS I FORMATGE RICOTTA. INGREDIENTS: Massa de pasta de full (60%): farina de BLAT, margarina [oli i greix de palma RSPO, oli de nabina, aigua, sal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), correctiu de l’acidesa (àcid cítric)], aigua, sal, LACTOSA, proteïnes de la LLET, NATA en pols, OU en pols. Farciment (40%): espinacs (41%*), FORMATGE Ricotta (38%*) [sèrum de LLET en pols, LLET pasteuritzada, correctius de l’acidesa (àcid cítric, àcid lacti)], preparat LACTI en pols [sèrum de LLET en pols, midó de patata modificat, LACTOSA, NATA en pols, LLET desnatada en pols, farina de BLAT, sal, pebre negre, nou moscada], aigua, aroma natural (conté LLET), OU sencer en pols, sal, pebre negre.*Percentatges expressats sobre el farciment.

MINI APERITIU AMB FARCIMENT A BASE DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA. INGREDIENTS: Massa de pasta de full amb topping (65%): farina de BLAT, margarina [oli i greix de palma RSPO, oli de nabina, aigua, sal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), correctiu de l’acidesa (àcid cítric)], aigua, sal, LACTOSA, proteïnes de la LLET, NATA en pols, OU en pols - topping: alfàbrega (0,5%). Farciment (34%): aigua, polpa de tomàquet (27%*), tomàquet concentrat (7%*), midó modificat de patata, ceba prefregida (ceba, oli de gira-sol), FORMATGE Emmental, condiment preparat (tomàquet (0,8%*), sal, maltodextrina, all, alfàbrega (0,2%*), dextrosa, ceba, extracte d’espècies), OU en pols, preparat LACTI deshidratat (sèrum de LLET en pols, midó modificat de patata, LACTOSA, NATA en pols, LLET desnatada en pols, farina de BLAT, sal, pebre negre, nou moscada), alfàbrega (1,5%*), sal, all, pebre negre, plantes aromàtiques.

* Percentatges expressat sobre el farciment.
Pot contenir traces de CRUSTACIS, PEIX, NOUS, API, SÈSAM, MOSTASSA, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 301 kcal/1257 kj; Greixos: 18 g (dels quals, Saturats: 9,5 g); Hidrats de Carboni: 28 g (dels quals, Sucres: 2,7 g); Proteïnes: 5,8 g; Sal: 0,95 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5511

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits