Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Per obtenir un resultat cruixent, fregeix-los sense descongelar en abundant oli d'oliva
Per cuinar la major part d'aliments congelats i que es consumeixen fregits, no cal descongelar-los. Afegeix els productes l'oli ben calent (la temperatura de fritada ideal oscil·la entre 155ºC i 190ºC). Evita, en qualsevol cas, que l'oli fumegi.
Fregeix-los en poques quantitats, si poses molta quantitat baixarà la temperatura i la fritada serà de pitjor qualitat organoléptica i nutricional. Quan ja estiguin llests, deixa'ls reposar sobre un paper absorbent per eliminar l'excés d'oli. Si ho prefereixes, pots cuinar alguns d'aquests productes al forn perquè sigui més sa.
Canvia l'oli periòdicament. Si es filtra sovint i en calent, l'oli pot reutilitzar-se en fritades fins a 5 vegades. En la fregidora s'usa més volum d'oli i això permet entre 10 i 20 fritades.
Que fàcil que és menjar bé