Trucs per a cuinar carn 

Trucs per a cuinar carn

La carn l’has de descongelar a la nevera

A la Sirena trobaràs la millor carn ultracongelada, amb tot el seu sabor i propietats nutricionals, per a que tu l’elaboris com més t’agradi. També disposes de varies opcions ja cuinades (rodons de pollastre i de gall dindi, ...) per fer-te més fàcil la feina a la cuina.

Descongelació i preparació

La carn l’has de descongelar a la nevera, sense cap envàs.

Si va envasada al buit, també pots descongelar-la en aigua freda amb el mateix envàs, d’aquesta manera la descongelació serà més ràpida.

Les croquetes, mandonguilles i les carns empanades o arrebossades has de submergir-les, directament congelades, en abundant oli calent i deixar que es daurin. Recorda no fregir molta quantitat en una sola vegada, així aconseguiràs un arrebossat cruixent i gens oliós. Finalment posa-les sobre paper absorbent.

DESCOBREIX TOTS ELS TRUCS I CONSELLS DE DESCONGELACIÓ

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits