Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
El peix, en general, s'ha de descongelar abans de cuinar-lo sobre una reixeta o colador.
Descongelació i preparació
l peix, en general, s’ha de descongelar abans de cuinar-lo. Però si el vols coure en aigua, al vapor i, en alguns guisats i coccions al forn, es pot cuinar directament congelat.
Per descongelar-lo, retira tots els envasos que contingui i posa’l sobre una reixeta o en un colador, perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si el peix va envasat al buit, també pots descongelar-lo submergint-lo en aigua freda amb el mateix envàs. Així el temps de descongelació serà més ràpid.
Els peixos arrebossats i empanats, els bunyols, les crestes... fregeix-los, directament congelats, submergint-los en abundant oli calent. Recorda no fregir molta quantitat en una sola vegada, així aconseguiràs mantenir constant la temperatura de l’oli i el resultat serà un arrebossat cruixent i gens oliós. Finalment, posa’ls sobre paper absorbent.
Que fàcil que és menjar bé