Gelats bio i sense lactosa, ingredients molt especials, les novetats de marques com Häagen-Dazs, Magnum, Farggi o Carte D’Or… A la Sirena t’espera un gran assortiment de terrines de gelat per a cada ocasió especial d’aquest estiu. T’expliquem quins són els millors ingredients per servir-los i guarnir-los!
Els millors toppings pels teus gelats de terrina
Les cobertures que pots posar sobre les terrines de gelat poden ser enormement variades, depenent del sabor, els gustos de cada persona, les textures que busquis, així com els colors i el disseny que més t’agradi.
Fruites i altres ingredients naturals
Una de les millors formes d’acompanyar el gelat de terrina és tallant fruita fresca en daus i deixar que el seu color impregni la copa. Si has triat un gelat de fruita, una bona opció és decorar-lo amb la mateixa fruita. I d’altra banda, també pots utilitzar fruita en almívar, fruita seca sencera, laminada o trossejada i fins i tot pètals de flors, com les roses o els pensaments, i fulles de plantes aromàtiques com la menta o l’alfàbrega.
Galetes, núvols i cotó de sucre
Les galetes estil cookie, els núvols, les llaminadures amb forma de gerd o els fideus de xocolata són altres toppings molt saborosos en gelats. Una idea que està molt de moda entre les millors gelateries és decorar el gelat amb cotó de sucre. Prova de fer-ho a casa!
Salses i cremes
Un dels toppings que més triomfen és la xocolata desfeta, que també pots aconseguir amb xocolata blanca. No obstant això, altres opcions com la crema pastissera, de mango o una altra fruita, nata muntada, la salsa de gerd o d’alfàbrega (per a un gelat de gaspatxo, per exemple) poden dotar al gelat d’un toc sofisticat i deliciós.
En quin recipient ho servim?
El recipient on servim el gelat és important, encara que les terrines estiguin fetes per poder menjar directament en elles. Quan es tracti d’un esdeveniment o àpat, faràs bé servint el gelat als teus millors bols.
Encara que si vols innovar, també pots servir-lo en gots de xopet, dins d’un bescuit o brownie (tipus sandvitx), entre dues galetes cookies o fins i tot sobre una magdalena o cupcake.
I si ho prefereixes, pots optar per uns cruixents cucurutxos artesans acompanyats de xocolata fosa, trossets d’ametlla i fruita, o dels teus complements favorits!