ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Temps de cocció del marisc i consells per a descongelar-lo

El marisc és, sens dubte, el producte estrella durant les festes nadalenques. El seu exquisit sabor marí, així com el seu contingut en proteïnes d’alta qualitat, greixos no saturats i esterols el converteixen en un aliment molt apreciat des del punt de vista gastronòmic.

No obstant això, la curta vida útil del marisc com a aliment requereix que, quan el seu consum no és immediat, s’hagi de comprar sempre ja cuit o congelat. Per aquest motiu, creiem convenient parlar sobre els seus temps de cocció, a més de tractar les recomanacions per a la seva descongelació.

Com s'ha de descongelar el marisc?
Com s’ha de descongelar el marisc?

Peces de marisc cru amb glacejat (gambes, llagostins, llagosta, etc.):

Quan volem coure el marisc, no és necessari descongelar-lo prèviament. Escalfa un recipient amb aigua, unes fulles de llorer i uns grans de pebre negre. En començar l’ebullició, afegirem sal en abundància i el marisc directament congelat Un cop bullit, retira el marisc, refreda’l amb aigua i gel per a aturar la cocció i, finalment, escorre’l.

Si el vols cuinar a la planxa, l’has de descongelar minuts abans de cuinar, submergint-lo en aigua freda fins que hagi perdut la textura de congelat. Posa a escalfar la planxa o la paella i, quan estigui ben calenta, cobreix el fons amb sal. Disposa el marisc escorregut, cuina’l volta i volta, serveix al plat i afegeix una mica d’oli. Recorda que cada vegada que cuinis marisc de nou, has de canviar la sal.

El marisc ja cuit es pot descongelar a la nevera.
El marisc ja cuit es pot descongelar a la nevera.

El marisco cocido

Si adquireixes marisc ja cuit, com la nècora, el llamàntol o el bou de mar, només l’has de descongelar a la nevera en un recipient amb reixeta i ja el pots consumir acompanyat de la salsa que més t’agradi.

Tota la qualitat del millor marisc i una gran varietat… A La Sirena!

Encara tens dubtes? A la pàgina web de La Sirena trobaràs totes les respostes a la secció de Trucs de cuina! No només responem a preguntes sobre la cocció del marisc, també abordem trucs per a la descongelació, així com per a l’obertura de mol·luscs. Tot i així, a tots els productes de La Sirena trobaràs al mateix envàs els consells de preparació de forma individualitzada per a cada marisc.

Descobreix a La Sirena la varietat de marisc més gran.
Descobreix a La Sirena la varietat de marisc més gran.

A La Sirena comptem amb una gran varietat de marisc, cru o cuit i de diferents mides i presentacions per a estalviar-te temps i facilitar-te la preparació. Mantenim un rigorós control de la cadena de fred durant tot el procés de captura, ultracongelat i distribució, perquè puguis gaudir de les teves receptes amb tota la qualitat dels seus ingredients.

Celebra les festes nadalenques i gaudeix al costat dels teus amb els millors aliments!

¡Buen provecho!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…