Fa uns dies vam presentar les novetats de la Sirena per aquestes festes. I com volem que visquis un Nadal a la teva manera, et proposem quatre vídeo menús de Nadal amb productes de La Sirena especialment creats pel nostre xef Arturo Garre, per tal que triïs el que millor s’adapti a les teves preferències.
La teva família és més de plats tradicionals, gourmet o innovadors? Trobaràs un menú ideal per a tots els gustos!
Menú Cool Gourmet: senzill i innovador
L’opció de menú per als paladars més moderns es basa en un aperitiu de peix i marisc de la millor qualitat, així com en un plat principal tan elegant com l’orada a la sal. Et proposem que omplis els mini cons amb formatge i salmó fumat d’una banda, i amb llagostins i guacamole per l’altra. Quant a l’orada a la sal, el nostre xef et proposa servir-la amb espàrrecs de marge, pastanaga i salsa de iogurt. La nova gamma de sorbets Premium tancarà un menú excepcional.
Consulta el vídeo si vols descobrir la millor manera de preparar aquest menú!
Menú de sempre Express: una exquisida tradició
Si prefereixes un menú més tradicional que no impliqui que hagis d’invertir molt temps en la cuina, aquesta és la teva opció! En aquest cas, hem ideat un aperitiu amb mini pastes de full d’ibèric i frankfurt, així com una petxina farcida de carn de vieira al cava. A continuació, servirem uns canelons extra amb beixamel i, com a segon plat, optarem per una excel·lent peça de llom de salmó marinat amb romaní i farigola, sobre un llit de verdures i acompanyat de broquetes de cua de gamba austral. I recorda avisar als comensals de guardar espai per al deliciós mini coulant de xocolata i gerds que els espera a les postres!
T’expliquem la preparació i ingredients en aquest vídeo menú.
Menú Gourmet de Mar: la proposta més mediterrània
Si a casa sou amants del marisc i el peix, amb aquest menú tindràs l’èxit assegurat. Per començar, pots servir un entrant d’escamarlans a la planxa acompanyats d’una amanida tèbia amb vinagreta de cítrics. Com a plat principal, et proposem una excel·lent rodanxa de rap amb cloïsses i navalles al seu suc, amb el qual els teus comensals es lleparan els dits. La cirereta a la vetllada la posaran les noves postres gelades de la gamma Premium de la Sirena (Limoncello, Mango Passion i el pastís Òpera).
Recorda que aquí trobaràs el vídeo pas a pas d’aquest menú, així com els suggeriments de presentació per a cada plat.
Menú Nostàlgics: evocant els sabors d’abans
Sents nostàlgia per aquells deliciosos còctels de gambes que solien triomfar per Nadal? Amb aquest menú tens l’oportunitat de recuperar un clàssic renovat. Prepara un còctel com els de sempre, però amb un toc diferent a base d’alvocat, llagostins, gambes i llagosta. Com a plat principal, el xef Arturo Garre ha pensat a preparar una gustosa rodanxa de lluç amb salsa de gambes australs, partint d’alguns dels productes més populars de La Sirena. I res millor per tancar aquest menú amb sabor nostàlgic que el tradicional tronc gelat de xocolata.
Anima’t a preparar aquest menú amb el qual gaudiran petits i grans. Bones Festes!!