No hi ha res més típic al mes de desembre que reunir a tota la família per celebrar el Nadal al voltant d’una taula amb deliciosos plats. Però com ja sabràs, no sempre és fàcil triar un menú que compleixi amb els requisits d’elegància i qualitat que marquen aquestes dates. Per això, et proposem algunes idees per preparar un exquisit menú nadalenc, amb el que satisfaràs a tota la família!
Comença amb un bon aperitiu
Hi ha moltes opcions per presentar aperitius originals, així que el millor per complaure a tothom és oferir un assortiment variat i colorit. Per això, a La Sirena trobaràs una gran diversitat d’opcions: saquets de foie i llagostins, mini choux de formatges, aperitiu de llagostins, broquetes de salmó, assortiment de canapès, mini cons de formatge de cabra o mini cassoletes que pots farcir amb diferents ingredients com ara brandada de bacallà, olivada o hummus.
Els entrants també poden ser protagonistes
Com a entrant, et proposem novetats com el tàrtar de salmó, i si optes pel marisc, com ara el bou de mar farcit o les petxines de vieira al vermouth, ho tindràs molt fàcil. A la Sirena trobaràs novetats espectaculars per als teus menús de Nadal, així como tota la qualitat del millor marisc de sempre com les gambes australs, gambots, percebes, nècores, llagostins, llagosta o els cossos o boques de cranc ja cuits.
El plat principal arriba carregat de novetats
Per Nadal no poden faltar els canelons. La gamma Premium de La Sirena, que comprèn una extensa varietat de sabors, t’ajudarà a presentar uns excel·lents canelons elaborats amb la millor selecció d’ingredients: de carn amb beixamel, d’ànec amb poma i foie amb beixamel, de llamàntol o de foie i trufa.
També pots optar per un deliciós pollastre rostit farcit de poma, nous i mel ja a punt per descongelar i menjar. En aquesta recepta trobaràs el suggeriment del nostre xef per presentar-lo.
Si prefereixes plats de peix, una orada a la sal pot ser d’allò més elegant per a un àpat nadalenc. També trobaràs lloms de salmó aromatitzats amb farigola i romaní o amb pebre negre i rosa. La tonyina és un altre bon aliat per preparar plats originals. En aquest cas, et proposem el filet de tonyina teriyaki.
I si et ve de gust preparar un plat principal de primer nivell, t’aconsellem una deliciosa sarsuela amb lluç, rap, cloïsses, escamarlans, gambes i els ingredients que més t’agradin!
Acompanya un àpat perfecte amb les millors postres
Per últim, a més dels típics torrons, a La Sirena també pensem en les postres, presentant-te opcions tan originals com el tronc gelat de xocolata, el deliciós pastís òpera, la mousse de mango passion, el pastís de limoncello o deliciosos sorbets: de fruites vermelles, fruites exòtiques o poma verda.
Descobreix totes les nostres novetats, especialment pensades perquè els teus àpats nadalencs siguin tot un èxit.