ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Gelats de gel de fruites per a nens: Com preparar-los i conservar-los

Els gelats de gel de fruites per a nens són una opció saludable i refrescant que als petits els encantarà. A més de ser deliciosos, són fàcils de fer i una excel·lent manera d’incorporar més fruites en la dieta dels teus fills. En aquest article, t’ensenyarem com preparar-los i conservar-los adequadament.

Ingredients necessaris

Per a poder fer gelats de gel de fruites per a nens, necessitaràs els següents ingredients bàsics:

  • Fruites fresques (maduixes, plàtans, mangos, kiwis, etc.)
  • Suc de fruites natural (sense sucre afegit)
  • Iogurt natural (opcional)
  • Edulcorant natural (mel o xarop d’atzavara, opcional)

Pas a pas: Com preparar gelats de gel de fruites per a nens

1. Escollir i preparar les fruites

Selecciona les fruites que més els agradin als teus fills. Renta-les bé, pela-les si és necessari i talla-les en trossos petits. Les fruites més populars per als gelats de gel inclouen maduixes, plàtans, mangos i kiwis.

2. Fer el puré de fruites

En una liquadora, mescla les fruites amb una mica de suc de fruites natural. Si prefereixes una textura més cremosa, afegeix iogurt natural. Liqua fins a obtenir un puré suau. Aquest pas és crucial per a obtenir una barreja homogènia que es congeli de manera uniforme.

3. Edulcorar (opcional)

Prova el puré i, si ho desitges, afegeix un edulcorant natural com mel o xarop d’atzavara. Recorda que moltes fruites ja són naturalment dolces, per la qual cosa pot ser no sigui necessari. Edulcorar és opcional i depèn del gust dels teus fills i de la maduresa de les fruites utilitzades.

4. Abocar en motlles per a gelats de gel

Aboca el puré de fruites en motlles per a gelats de gel. Si no tens motlles, pots utilitzar gots de plàstic petits i palets de gelat. Assegura’t de deixar un petit espai a la part superior perquè el gelat pugui expandir-se mentre es congela.

5. Congelar

Col·loca els motlles en el congelador durant almenys 4 hores, o fins que els gelats de gel estiguin completament congelats. Per obtenir millors resultats, deixa’ls en el congelador tota la nit.

Com conservar els gelats de gel de fruites per a nens

1. Retirar del motlle

Per retirar fàcilment els gelats de gel del motlle, submergeix-los breument en aigua tèbia. Això farà que els gelats de gel es llisquin fora del motlle sense trencar-se. Aquest truc senzill pot estalviar molt de temps i frustració.

2. Emmagatzematge

Una vegada que hagis desemmotllat els gelats, embolica’ls individualment en paper de cera o plàstic per a evitar que s’enganxin entre si. Després, col·loca’ls en una bossa hermètica per a congelador. Aquest pas és important per a evitar que els gelats absorbeixin olors del congelador i per a mantenir la seva frescor.

3. Durada

Els gelats de gel de fruites per a nens poden conservar-se en el congelador durant aproximadament 2 mesos. Assegura’t d’etiquetar les bosses amb la data de preparació per a mantenir un seguiment. Tot i que són tan deliciosos que probablement no duraran tant de temps.

Consells addicionals

Variació de sabors

Experimenta amb diferents combinacions de fruites i sucs per a mantenir l’interès dels teus fills. Algunes combinacions populars inclouen:

  • Maduixes i plàtan
  • Mango i pinya
  • Kiwi i meló
  • Nabius i iogurt

Afegir trossos de fruita

Per a una textura més interessant, agrega trossos de fruita sencera en els motlles abans d’abocar el puré. Això no només millora la textura, sinó que també fa que els gelats de gel siguin més atractius visualment per als nens.

Ús de verdures

Intenta afegir una mica d’espinac o pastanaga ratllada per a incorporar verdures sense que els nens ho notin. Les verdures poden afegir un valor nutricional addicional sense alterar significativament el sabor dels gelats de gel.

Involucrar als nens

Deixa que els teus fills t’ajudin a preparar els gelats de gel. Aquesta pot ser una activitat divertida i educativa. Poden ajudar-te a rentar les fruites, barrejar els ingredients i abocar en els motlles. A més, estaran més emocionats per menjar alguna cosa que ells mateixos van  ajudar a preparar.

Gelats de gel de fruites per a festes

Els gelats de gel de fruites per a nens també són perfectes per a festes infantils. Pots fer gelats de gel amb diferents sabors i colors per a una presentació divertida i atractiva. Considera fer una estació de gelats de gel de fruites on els nens puguin personalitzar els seus propis gelats amb diferents toppings.

Alternatives ràpides i delicioses

Si no tens temps per a preparar els teus gelats casolans, sempre és una bona opció tenir a mà alguns gelats per a nens que puguin gaudir en qualsevol moment. En La Sirena, oferim una varietat de gelats ideals per als més petits, com els Gelats Mistery amb la seva intrigant mescla de sabors, els refrescants Super Roll Fresa Llimona, i els clàssics Petit Milk Xocolata i Petit Milk Llet. Aquestes opcions són perfectes per a tenir sempre a mà i assegurar que els teus fills gaudeixin d’un deliciós gelat en qualsevol moment.

Preparar gelats de gel de de fruites per a nens és una activitat divertida i educativa que pots fer juntament amb els teus fills. No sols gaudiran del resultat final, sinó que també aprendran sobre la importància de menjar fruites fresques i saludables. Anima’t a provar aquestes receptes i gaudeix d’un estiu ple de sabor i salut!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…