ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Els peixos de temporada que t’encantaran

merluza
lluç
El lluç és un peix blanc baix en greix.

Encara no coneixes els avantatges de menjar peix? Els seus nutrients, rics en àcids grassos, vitamines i minerals, són més que beneficiosos per a tota la família. Per això, hem recopilat els nostres peixos de temporada preferits, que podràs trobar durant tot l’any a la Sirena!

El lluç és el rei de la nostra alimentació

Molt probablement aquest sigui el peix blanc més famós de les nostres cuines. El lluç és un peix blanc baix en greix, d’un sabor suau i una carn sucosa, que destaca pel seu contingut en vitamines del grup B. És molt famós el lluç austral, pescat en aigües australs d’Argentina, Xile i Sud-àfrica, l’exquisit sabor del qual permet elaborar diferents receptes amb cadascuna de les parts d’aquest peix (lloms, clatell, illada, cap, cocotxes i cua).

La receptes més famoses amb lluç són el lluç en salsa verda, el lluç arrebossat o a la romana i les rodanxes de lluç al forn amb salsa de vi blanc. També és un peix ideal per afegir a la famosa sarsuela.

L'orada
L’orada és molt apreciada per la qualitat de la seva carn.

L’orada, un peix que agrada a tots

Aquest peix rep el nom pel seu color de tons daurats a la part del cap. L’orada és molt apreciada per la qualitat de la seva carn, és de fàcil digestió i admet múltiples preparacions. És un peix semigràs que aporta a l’organisme fòsfor, potassi, vitamines B3 i B12, així com vitamines dels grups A i I.

Bonítol del Nord, apostant per la qualitat

El bonítol és un peix gras, ric en omega-3 i vitamines del grup B, A i D. Encara que la temporada del bonítol comprèn els mesos d’estiu, també s’allarga fins al mes d’octubre. A les nostres botigues pots trobar durant tot l’any lloms de bonítol del Nord provinents de la pesca sostenible.

llenguado
El llenguado admet múltiples preparacions.

El llenguado: un peix molt lleuger

Aquest peix es caracteritza per la seva forma ovalada i aplanada per tots dos costats. A més, es tracta d’un peix blanc de molt baix valor calòric i fàcil de mastegar, menjar i digerir. També admet múltiples preparacions, així que et convidem a degustar el llenguado posant en pràctica alguna de les múltiples receptes que trobaràs a la secció La Sirena Xef.

El verat, cosí germà del bonítol

El verat és ric en àcids grassos omega-3 i vitamines A, D i E. Aquest peix és molt apreciat pel seu sabor i, igual que la tonyina o el bonítol, pertany a la família dels escòmbrids.

No dubtis a compartir amb nosaltres els teus millors plats!
No dubtis a compartir amb nosaltres els teus millors plats!

Quines són les teves receptes de peix preferides durant la tardor? Si necessites inspiració, no dubtis a consultar la nostra secció La Sirena Xef i compartir amb nosaltres els teus millors plats!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…