ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

El peix la Sirena: gaudeix dels seus beneficis

A la Sirena trobaràs el peix net i trossejat en diferents talls.

Els beneficis de consumir peix amb regularitat són enormes per a la salut. De fet, un dels hàbits més recomanables per practicar una alimentació saludable és el consum de peix blanc i peix blau un mínim de tres vegades per setmana.

No obstant això, per tal que el nostre organisme aprofiti tots els minerals, antioxidants i proteïnes presents en aquest aliment, és de gran importància que el peix, una vegada capturat, es conservi en condicions òptimes que mantinguin totes les seves propietats.

Per això, tot seguit, t’expliquem els beneficis del peix ultracongelat, un procés de conservació que manté totes les seves característiques, frescor i sabor, així com els mètodes per a una correcta descongelació.

Gràcies a l’ultracongelat, el peix manté totes les seves propietats.

Per què a la Sirena som fidels a la ultracongelació?

El peix s’ultracongela (mètode que consisteix en congelar de manera molt ràpida a temperatures molt baixes) en el moment de la seva captura i en els millors orígens especialment seleccionats, buscant garantir la màxima qualitat del producte. La rapidesa del procés d’ultracongelació impedeix la pèrdua de nutrients. Així, una vegada descongelat, mantindrà totes les seves propietats nutricionals, organolèptiques (sabor, textura i olor) i higiènico-sanitàries.

Per tant, aprofitaràs al 100% les seves proteïnes d’alt valor biològic al consumir-lo. A més, pots gaudir de tots els seus minerals com ara el fòsfor, el magnesi i el iode, sense deixar de beneficiar-te de tots els seus nutrients essencials.

Pots cuinar el peix congelat seguint múltiples tècniques.

Consells de descongelació i cocció

Quan arribem a casa amb aliments congelats és important no trencar la cadena de fred per tal que l’èxit culinari sigui el millor possible. Tot seguit t’exposem alguns consells de descongelació:

– Nevera: la forma més popular de descongelar la majoria de peix és a la nevera, sobre un recipient amb reixeta o colador que eviti que els sucs de la descongelació impregnin el producte.

– Microones: només quan el producte té una forma homogènia, com ara les rodanxes o els lloms, pots descongelar-lo al microones. No ho facis amb porcions amb unes parts primes i altres gruixudes, como les cues de peix, ja que les parts primes queden cuites mentre que les gruixudes quedaran encara congelades.

– Immersió en aigua freda: és un dels mètodes més ràpids i molt pràctic si tens pressa, però només es pot aplicar a productes que van envasats al buit, com els lloms de salmó o la ventresca de tonyina, per exemple, sense retirar l’envàs ni punxar-lo i submergint-lo en aigua freda.

– Directament congelat a la cocció: si prepares peix al vapor o bullit, pots cuinar-lo directament congelat. Algunes elaboracions al forn o amb salsa també permeten coure el peix directament congelat. Però recorda que si vols cuinar-lo a la planxa, a la brasa o fregit, cal descongelar-lo sempre prèviament.

A la Sirena trobaràs peixos amb els millors orígens.

Són múltiples les opcions per descongelar el peix i gaudir de totes les seves propietats que viatgen des del mar fins a la teva taula. A La Sirena trobaràs el peix net i en diferents talls (rodanxes, filets, lloms,…), amb pell o sense.

Gaudeix de tot el sabor i els beneficis de consumir peix, i prepara delicioses receptes que triomfaran a casa!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…