ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Descobrint el bacallà d’Islàndia amb “La cocina de Carolina”

Una exquisida hamburguesa de bacallà d'Islàndia de La Sirena.
Una exquisida hamburguesa de bacallà d’Islàndia de La Sirena.

Si t’agrada estar a l’última en el món dels foodies, segur que ja coneixes la Carolina Ferrer, una de les millors bloggers i instagramers de cuina i gastronomia. I aprofitant que ha viatjat aquesta Setmana Santa fins a Islàndia, país de procedència de la majoria dels productes de bacallà de La Sirena, la Carolina ens ha regalat unes fotos precioses i també ha elaborat una recepta deliciosa que ha compartit a La cocina de Carolina.

Tal i com ens explica al seu blog, durant el viatge la Carolina ha tingut l’oportunitat de visitar una empresa productora de bacallà, on ha pogut realitzar un recorregut per l’empresa i veure tot el procés de producció, des de l’arribada del bacallà del port, fins al procés de salaó i embalatge.

bacalao-de-islandia-la-sirena
El bacallà en salaó preparat per l’empresa Thorfish, a Grindavik (costa oest d’Islàndia).

El bacallà de La Sirena, pescat a aigües islandeses, t’ofereix una excel·lent qualitat. El producte és congelat directament als mateixos vaixells de pesca perquè arribi a la teva cuina en les millors condicions.

Recepta d’hamburguesa de bacallà d’Islàndia amb allioli

A La Sirena volem oferir la millor qualitat en els nostres productes.
A La Sirena volem oferir la millor qualitat en els nostres productes.

La Carolina ha tornat recomanant a tots els aficionats a la natura que viatgin a Islàndia, però a més, no s’ha pogut resistir a preparar una original recepta d’hamburguesa de bacallà d’Islàndia especiada amb allioli. Per a elaborar-la ha utilitzat dos lloms de bacallà de La Sirena al punt de sal, un cogombre tallat a làmines, una cullerada de vinagre de vi blanc, 1/4 de cullerada de sucre morè de canya, dues cullerades de farina, mitja cullerada de pebre vermell picant (o dolç), oli d’oliva verge extra, dos panets de xapata de La Sirena, rúcula i salsa allioli.

Després de descongelar els lloms de bacallà, només hauràs de tallar-los a daus per obtenir-ne quatre peces i arrebossar-los amb la farina barrejada amb pebre vermell, fins que quedin daurats i cuits pel centre.

hamburguesa-de-pescado-receta
Aquesta nutritiva hamburguesa és ideal per a tota la família.

Ara només quedarà emplatar, col·locant el bacallà entre els panets de xapata untats d’allioli, amb les tires de cogombre macerades i les fulles de rúcula. ¡Una delícia!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…